Lokale sponsorer

Alle de lokale sponsorer har gjort det muligt for Grænseegnens Mountainbike Klub at fremstå, som en professionel klub.

Det er vigtigt at vide hvor MTB-sporet starter i Kelstrup Plantage. Peter Ehlert fra Ehlert Stone foreslog at sponsorere en stor flot sten, der kunne placeres ud til Stokkebrovej – så alle straks ville vide, at det er lige her det foregår 🙂 Vi takker mange gange for den flotte sten.
Peter har i øvrigt mange flotte sten – og de kan ses på http://www.ehlert-stone.dk/   🙂

ehlert logo                    IMG_2402[1]

Det er også vigtigt at kunne få adgang til specialmaskiner, der gør sporarbejdet meget nemmere. Her har en række lokale entreprenører været meget generøse og leveret indsatsen, når der var behov for det – både til hverdag hen i mod fyraften og i weekenderne. Vi er følgende firmaer meget taknemmelige:

Entreprenør, Henrik P. Schmidt fra Hønsnap, har en god hjemmeside, der nøjagtigt fortæller hvad hans virksomhed står for på: http://www.kloakrotten.net/.

kloakrotten
Henrik rykker, når der skal rykkes….Store stærke maskiner kan på ingen tid få flyttet materialer der hvor det skal hen, således at klubmedlemmerne kan arbejde videre med sporet. Henrik og familie ejer grusgraven på nabomatriklen. Vi er Henrik meget taknemmelig. Henriks hjemmeside er: http://www.kloakrotten.net/  Han er en flink fyr 😉

Entreprenør, Anders Nielsen, der nu er gået på pension, men som forinden – med afstand ved flere lejligheder, har demonstreret hvem der behersker en gravemaskine – flot arbejde. Vi er Anders meget taknemmelig og ønsker ham en velfortjent livsaften.

Privatmanden og minitraktor-entusiasten Lars Petersen har ved flere lejligheder stillet én af hans minitraktorer til rådighed for slæbning af sporet, som er en meget vigtig funktion, der gør at sporet trods det meget kuperede forløb også er bare lidt behagelig at køre på. Vi er Lars meget taknemmelig.

Dansk Hårdttræ Savværk har leveret det meget dyre jerntræ til 3 mindre broer, til en pris meget tæt på indkøbspris. Vi takker Johs. Christiansen mange gange. Johs. hjemmeside er www.dhs.as.

KP Multiservice har ved flere lejligheder trådt til med en række mindre sponsorater og excellent service til hårdarbejdende sporbyggere.

N.T. Tømrer & Snedkerforretning ApS har sponsoreret en fornemt hårdttræsplanke til Boyes velkendte VIPPE.

KB Svejs ved Kenneth Boye har sponsoreret den flotte vippe, som rigtig mange hygger sig med – nu ved starten af sporet.

Herudover har en række mindre sponsorer leveret forskellige andre effekter, lige fra skruer til markeringsbånd etc – med ønsket om at være anonyme.

Vi takker alle sammen.